2024-07-10T12:25:02+03:00
2024-07-10T12:32:31+03:00
אתמול ישבתי עם חברים על כוס בירה (ואז עוד כמה....)
והרגשתי דחף עז, כן כן, דודא ללחם שום מטריף שכזה, משהו שמחר אתפנק בו בארוחת שישי.
הצצתי בפלאפון ועברתי מלא מתכונים ולא מצאתי את האחד.
ואז החלטתי- בריוש!!!
בא לי בריוש, אבל אין לי כוח לכל השלבי הכנה, רוצה משהו פשוט.
אז פשוט המצאתי וזה יצא טיל!!!!
כלום עבודה
100 אחוז תוצאות טובות
1. בקערה אחת שמים:
500 גרם קמח
כף שמרים
50 גרם סוכר
250 מ"ל חלב צימחי
30 מ"ל מים
70 נטורינה חתוכה לקוביות דקות.
10 דק במיקסר עד שנהיה בצקי ללא חתיכות נטורינה
מוסיפים כפית מלח ומערבבים שוב.
ולמקרר ללילה- פשוט
ממיסים 100 גרם נטורינה ביחד עם 3 שיני שום כתושות ומעט אורגאנו או טימין, מערבבים טוב בקערה ולמקרר ללילה.
מחר יהיה לכם חמאת שום מטריפה.
למחרת, מכינים את הצורות, מתפיחים שעה
מורחים את החמאת שום, מעט מלח גס ולתנור
175 מעלות 18 דקות
מוציאים, מורחים עוד מעט מחמאת השום.
מחכים מעט למרות שזה היה מגרה כשיוצא מהתנור- ונהנים!