תזכרו טוב טוב את מה שאני אומר לכם - תכינו כמות כפולה ואפילו משולשת ותקפיאו! זה ייגמר מהר.
בהתחלה הייתי מפחד כששמעתי שאנשים שמים בננה במאפים ועוגות- מה הקשר חשבתי לעצמי?
כשאתה נהיה טבעוני אתה מגלה עולם שלם של כימיה,
אתה מתחיל לשאול את עצמך- איך אני מייצב את העוגה שלי או המאפה כשאין לי ביצה שקושרת את כל המרכיבים?
גיליתי את הטחינה הרסק תפוחים, וגם את הבננה.
התרכובת הכימית שלה יוצרת מאפה אגדי:
יציב וגבוה, שחום ויפה, אוורירי מאוד במרקם שנמס בפה וכמובן מתיקות מעודנת מהבננה.
היופי במאפה שלפניכם זה שהוא נגמר מהר וגם יש בו בריאות בזכות הקוואקר והבננה. וגם הוא משביע מהר בזכות הקוואקר.
מי שרוצה את זה יותר אוורירי ופחות "כבד", שיחליך את הקוואקר בעוד כוס קמח.
תהנו :)