2024-06-18T10:40:10+03:00
2024-06-18T10:58:33+03:00

היו ימים שהייתי עובר בסופר ומתבלט איזו גרנולה לקנות, מה באמת בריא עבורי וגם זול - לא עוד!
מסתבר שזה כלכך קל להכין את זה, אז למה לא לעשות גרנולה בדיוק כמו שאתם אוהבים? עם המרכיבים שאתם רוצים?
אני תמיד מכין כמות כפולה כי זה כל כך טעים לי, בטוח שאחרי שתכינו פעם ראשונה גם אתם תעשו זאת.
מתכון לגרנולה ביתית
בקערה אחת שופכים את כל הדברים הבאים:
- 4 כוסות שיבולת שועל עבה
- כוס וחצי של מיקס אגוזים אהובים עליכם, שבורים גס- קשיו, אגוזי מלך, שקדים, אגוזי ברזיל, לוז....
- 4 כפות זרעי חמנייה
- 4 כפות זרעי דלעת
- חצי כוס אוכמניות מיובשות
- חצי כוס פירות מיובשים אהובים עליכם, חתוכים בגודל של האוכמניות המיובשות
- שלושת רבעי כוס סילאן
- שלושת רבעי כוס שמן זית
- חצי כפית מלח
- לערבב הכל טוב טוב ולהכניס לתנור שחומם מראש 160 מעלות למשך 13 דקות. להוציא, לערבב ולהכניס לתנור ל12 דקות נוספות לתת לזה להתקרר ולאחסן בכלי אטום לשמירת הטריות.
תהנו!